IMG_1161

Pfoe. Net klaar met het maken van de foundation pages voor m’n December Daily album, kijk ik nu alweer uit naar mijn 2016 album. Het vervelende is, dat ik iets in m’n hoofd heb waar ik geen leuke kaartjes bij kan vinden. Er is inspiratie genoeg op het internet en er zijn ontzettend veel mooie en nieuwe spullen te koop, daar ligt het niet aan. Becky Higgins heeft prachtige nieuwe kits uitgebracht zoals de Everyday edition en Explore Edition  maar het zijn allemaal nét niet die kleuren zoals ik het hebben wil. Daarom heb ik er voor gekozen, om zoveel mogelijk kaartjes uit m’n voorraad te gaan gebruiken. Om de eenheid in m’n album te bewaren heb ik al m’n journaling cards erbij gepakt en alleen díe kaartjes gesorteerd met daarin de kleuren uit onderstaande kleurenlijn:

rood2016brandgroen2016oranje2016bgroen2016petrol2016kikkergroen2016ijsblauw2016paarsblauw2016paars2016bruin2016 paarsblauwb2016 ijsblauwc2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo’n kleurenlijn kun je samenstellen aan de hand van inspiratie die je opdoet op tv, internet of in bladen (ik ben geen bierdrinker, maar werd gegrepen door de warme kleuren van onderstaand merk van een tv reclame 😉 ). Je kunt ook online (bijvoorbeeld via de site van Histor) je favoriete basiskleuren uitkiezen, zodat je je eigen staalkaart hebt waarmee je gemakkelijk je journalingcards kunt uitsorteren. Of neem een kijkje bij de verfstaaltjes in de bouwmarkt.

kleurenPL2016

Als je een beetje weet welke kleuren je leuk vindt en een voorraadje papier en basismateriaal hebt, is het samenstellen van een eigen kit hartstikke leuk om te doen. Als je je houdt aan deze basiskleuren dan krijg je een album dat oogt als een ‘geheel’. Je kunt zelfs zo ver gaan om bij de journaling cards al je inkt, stickers, verf en embellishments in de juiste kleuren te sorteren en apart te zetten. Heb jij al ideëen voor volgend jaar?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *