Sinds de verhuizing van m’n blog is deze nieuwe site nu enkele weken ‘up and running’, en ik heb al welgeteld twee gasten gehad; m’n moeder en jij. Omdat m’n ma daarom een beetje m’n ‘testpanel’ is, heb ik diepgravend onderzoek bij haar gedaan naar haar mening over mijn hoekje van het internet 😉 En wat blijkt:

Vijftig procent van de respondenten van het onderzoek vindt het blog er leuk uitzien, maar mist voorbeelden van de lay-outs uit mijn albums.

Een goed punt, mam! Het is de hoogste tijd voor wekelijkse lay-out foto’s, want daar gaat deze site uiteraard over. Mijn voornemen is om de lay-outs die ik eind van de week heb afgemaakt, elke maandag te gaan delen. Dus, vanaf nu kun je hier elke maandag m’n meest recente Project Life®/ Pocket Scrapbooking updates vinden.

 

2014_wk32_002

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *