46_1248SFW

 

week46DymoSoms heb je gewoon iets minder te vertellen. Week 46 was zo’n week die naast de dagelijkse beslommeringen voornamelijk stond in het teken van herfstweer, de intocht van Sinterklaas en een spannende hockeywedstrijd van de oudste. Zo’n rustige week waarin weinig is gebeurd laat zich in een album prima opvullen met filler cards: kleurige kaartjes met een leuk motief of quote erop waar je niet meer op hoeft te schrijven of typen.

46_1252SFW

46_1253SFW

 

De fillercards en embellishments zijn gemaakt uit een paper block ‘Fresh Cut’ van Basic Grey en ‘Wood texture’ van Joy; gestanst met Thinlits mallen van Sissix.

Het weekkaartje aan het begin van de week is gemaakt met papier uit de serie ‘Capture’ van Basic Grey dat ik heb ingescand, om het te digitaliseren. Dat heb ik gedaan zodat ik de titel er makkelijker op kon verwerken. De titel zelf is gemaakt met een app op de iPad: letterMpress. Dat inscannen van dessinpapier maakt het voor mij handig om digitale weekkaartjes in dezelfde stijl als de journaling cards te maken. Wat dat betreft ben ik blij dat Becky Higgins sommige core kits ook digitaal in de shop heeft; ideaal om extra kaartjes uit te kunnen printen.

De journaling cards aan de rechterkant komen uit de value kit DIY-shop van Becky Higgins. De tekstkaartjes op de linker bladzijde zijn gemaakt met Project Color kaartjes van Papicolor (kleur: recycled chalk) en restjes dessinpapier van Basic Grey.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *