47_1254SFW

 

week47DymoIn de spread van week 47 heb ik naast onze eigen belevenissen ook enkele foto’s en woorden vastgelegd over het drama in Parijs. Omdat het een manier is om nu – en straks- de slachtoffers te eren en te herinneren, hoe vreselijk het verhaal ook is. Omdat ik een Project Life album maak met wekelijks een spread, laat ik ook minder leuke momenten of belangrijke gebeurtenissen uit het nieuws aan bod komen. Als ik dat niet zou doen, zou het net lijken alsof ons leven perfect is (en zo’n leven heeft niemand, toch?)

‘Hidden journaling’ is ideaal voor al-te-persoonlijke verhalen of minder leuke momenten die je niet prominent in beeld wilt hebben. Op de foto kun je zien wat ik in dit geval bedoel: de journaling over Parijs zit voornamelijk uit het zicht verwerkt, achter een foto van militairen bij de Eiffeltoren. Pas als je het tabje opentrekt wordt de tekst zichtbaar.

47_1261c

 

47_1255SFW

47_1256SFW

Hoe doe jij dat? Verwerk je ook verdrietige momenten in je Project Life album of maak je er liever een vrolijk naslagwerk van?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *