48_1259bSFW

 

week48DymoZoals beloofd, deel ik voortaan elke maandag m’n wekelijkse spreads hier op het blog. Ik heb stiekem ook nog even week 46 en 47 geplaatst. Voor afgelopen week heb ik voornamelijk zelf kaartjes gestanst uit een paperblock van Basic Grey: ‘Highline’. Verder geen bijzonderheden; kaartjes van papicolor en uit de ‘Coral’ kit van Becky Higgins. De embellishments komen uit dezelfde serie van Basic Grey’s  ‘Highline’. Verder heb ik het voor deze week vrij kaal gelaten. Enjoy en tot volgende week!

48_1258SFW

48_1257

 

P.S: morgen begint het project ‘December Daily 2015’ van Ali Edwards. Dit jaar maak ik voor het eerst ook een album over de decembermaand. Vanaf 1 december hou ik je hier op de hoogte van het proces.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *