IMG_0975

IMG_0971c

IMG_0958

 

IMG_0962c

Naast het maken van de foundation pages voor m’n December Daily album ben ik alvast door m’n materialen en gereedschap heengegaan om de kerstspullen uit te zoeken en klaar te zetten. Voor m’n verjaardag heb ik van m’n moeder prachtige mega flakes gekregen van IndigoBlu, voor het maken van koper- en glittereffecten op de kaartjes. Ideaal voor het kerstalbum!  Wat ook zal glitteren zijn de nieuwe spray-inkt flesjes van Kippers Hobby.

Van vorig jaar heb ik geleerd niet al te veel spulletjes klaar te zetten. Met de paperpad van Basic Grey als een soort staalkaart in de hand, heb ik cardstock en papier uitgezocht waarmee ik straks de embellishments, letters en stansen kan gaan maken.  Er blijven ‘maar’ 16 vel over, dat geeft rust in het album en voorkomt dat ik straks moet zoeken naar dat ene papiertje tussen de stapel. Bij de Zeeman heb ik doosjes gekocht waar de stickers en embellishments in zitten, zodat die altijd bij de hand liggen. De basisspullen zoals gereedschap, cartridges en papier voor de in de printers  en extra insteekhoezen zijn ook op voorraad, dus ik kan los 😉

Het is nu echt aftellen geblazen. Ben jij klaar voor December, en heb je er ook zo’n zin in?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *