WK49_1289b

Eén december was de aftrap van December Daily. Het leuke is dat het project ontzettend leeft op internet. Daardoor heb ik het gevoel dat het echt iets is van een hele club mensen samen, over de hele wereld. Op Facebook, Pinterest en Instagram zie ik de leukste dingen voorbij komen.

Voor 1 december had ik een 6×8 pocket in de planning, die met de fuse is opgedeeld in drie vakken. Eén vak voor de foto, één vak voor de journaling en eronder een vak dessinpapier. De datum is op de cirkel geborduurd met gouddraad. Een randje washi tape erboven en een halve gouden ster in het vakje op de foto, dat is het voor vandaag.

 

IMG_1279

 

Morgen volgt dag twee van December Daily. Maak jij ook een album van deze feestmaand en blog je erover of zet je updates op Instagram? Laat hieronder een reactie achter!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *