IMG_1292b (2)

 

Dag 2Dit is dag twee van December Daily. Hoewel het een gewone doordeweekse werkdag was, werd het er toch één met een gouden randje vanwege de blijdschap van onze jongste over een (verlaat) verjaardagscadeau. Voor cadeautjes en blijdschap heb ik altijd wel plek vrij in ons album 😉

En wat dom van me; deze woorden stonden nog niet eens op m’n lijstje!

IMG_1294

IMG_1293

Eens te meer ben ik blij met deze manier van kaartjes typen: journaling via de tablet/PC. Ik kan net iets meer verhaal kwijt als ik de kaartjes typ in plaats van schrijf. En omdat ik nogal eens veranderingen aanbreng in de tekst is het gemakkelijker knippen & plakken of tekstfoutjes aanpassen. Voornamelijk is de reden voor mij, dat ik mijn handschrift gewoon niet mooi vindt. Terwijl ik aan de andere kant gek ben op ‘typewriter’ lettertypes. Dat heb ik al sinds ik begon met met scrappen en dat is nog steeds zo, dus dat gaat waarschijnlijk ook niet meer veranderen. Ik kan er soms wel jaloers op worden als ik de prachtige handschriften van anderen zie, maar vindt het gewoon niet bij mij passen.

Doordat ik de basisdocumenten in Word gebruik, hoef ik geen ingewikkelde ingrepen te doen. Gewoon typen, tekst checken en printen. Als je het wilt proberen: je kunt ze hier downloaden en de uitleg staat op het werkblad.

7,5 X 10_Verticaal

Morgen volgen dag drie en vier in één post. Graag tot dan!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *