3Voor dag drie in het December Daily® album heb ik een tip gebruikt van Ali Edwards’ blog: ik heb onze jongste in de speelgoedwinkel op de foto gezet. Had ik haar post niet gelezen dan had ik het niet aangedurfd om een foto te maken in het ‘openbaar’ maar ze heeft gelijk: het beschrijft de tijd heel goed. Waar hij is, welk speelgoed hij bekijkt, wat z’n interesse heeft. Toen we er waren was het kort voor Sinterklaas. De winkel was vol met stressende mensen maar wij maakten ons niet druk. Gewoon lekker rondneuzen en een leuk cadeautje kopen voor ons neefje dat bijna jarig was. En ik ben blij dat ik het moment heb vastgelegd dankzij de inspiratie van Ali Edwards, ook al moest ik even een drempeltje over.

IMG_9818b (2)

 

4Dag vier, daar was ik in eerste instantie helemaal niet tevreden over. Mag ik dat wel zeggen eigenlijk? Het was gewoon een hele bevalling om passende kleuren bij de foto te krijgen en dus niet leuk om te doen. Maar, die foto van de chocoladereep die Ewout op z’n werk had gekregen moest natuurlijk in het album want die is geweldig. Net als die collega die hem zo’n lekkere chocoladereep met pepernoot had gegeven ;-). Ik heb het geheel maar zo neutraal mogelijk gehouden (edit 14/12/15: ik heb de foto’s later aangepast, omdat ik een week later nog steeds niet kon wennen aan hoe het was. Hieronder staan de nieuwe foto’s).

IMG_9819b (2)

 

55 December was een heerlijke feestdag. Ik had al wat extra insteekhoezen in m’n album bedacht want met Sinterklaas schiet je meestal meer foto’s. Wel heb ik wat dingen veranderd ten opzichte van de foundation pages. Dit zijn de foto’s, voor en na:

IMG_0906

IMG_1348

 

 

Veel plezier verder en hopelijk tot gauw.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *