IMG_9838

 

Vanaf nu heb ik maar besloten om tweetalig te gaan bloggen: in het Nederlands en in het Engels. Het was een heel gedoe om dat op dit blog voor elkaar te krijgen en ik zal je niet vermoeien met de details. Ik hoop dat dit het makkelijker maakt voor de Engelse lezers die regelmatig een kijkje komen nemen. Want wat is het internet toch leuk: geef mensen een gedeelde hobby en internet, en de wereld wordt ineens heel klein. Mocht je als Nederlandse lezer onverhoopt op een pagina landen met Engelse tekst, dan hoef je enkel maar op deze button te klikken:

Nederlands

… en dan wordt je direct geleid naar de juiste pagina in het Nederlands. (Natuurlijk geldt andersom ook, voor de Amerikaanse/Australische/Engelse lezers).

Engels

Over tot de eerste lay out die ik heb gemaakt over de eerste week van 2016. Ik vond het heerlijk om te beginnen met het kleine formaat 6 x 8 inch in plaats van 12 x 12 inch met zestien pockets per lay out. Het was wel even wennen aan het kleinere formaat, nu ik spreads met maximaal 8 insteekvakjes heb. Het maakt dat ik net iets selectiever moet zijn met m’n tekst en foto’s.

Deze week heb ik een journaling card uit de core kit van Becky Higgins’s Coral gebruikt. De quote ‘I like who we are when we are around us’ maakt precies duidelijk hoe het voor mij is, als we met z’n vieren uitstapjes maken als gezin.

 

IMG_9837

 

Op de linkerkant van de pagina’s heb ik een eigen journaling card gemaakt van een basiskaartje van Papicolor: een Project Color  kaartje met een stukje dessinpapier erop dat over was van het maken van de filler cards. De filler cards zijn gemaakt met papier uit de paperpads ‘Highline‘ and ‘Second City’  van Kelly Purkey/ Basic Grey.

 

IMG_9840          IMG_9839

 

De digital brush op de kleine foto zegt alles 😉

Een hele fijne week nog verder!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *