IMG_9943sfw

 

Engels

Ik kan niet wachten om je de lay out van week twee te laten zien. Het is behoorlijk heftig weer geweest hier in het Noorden, een paar weken terug. Een groot gedeelte van het openbare leven lag stil; drie dagen lang was er een groot weeralarm.De ijzel en kou die toesloegen zorgden ervoor dat alle wegen en straten glad bevroren waren, zodat we op straat konden schaatsen.  Onze oprit en auto waren bedekt met een dikke laag ijs, zo helder dat het water leek. Het leek net een scéne uit de Disneyfilm ‘Frozen’. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik hoop dat de kinderen er later leuke herinneringen aan zullen overhouden, want zulke barre weersomstandigheden komen niet vaak voor. Ondertussen ben ik blij dat hun herinneringen alvast zijn vastgelegd.

 

 

 

One thought on “Album 2016// week 2

  1. Ik weet zeker dat de kinderen daar goede herinneringen aan overhouden. Ik weet het ook nog zo goed in de jaren 70 we hadden het er meteen weer over toen we hoorden dat bij jullie in het noorden zo bar en boos was
    MMMMM tja die foto’s heb ik nog niet voor 2016 haha
    Mooie layout!

    groetjes nel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *