IMG_9955sfw

 

Engels

Nou, het is ‘m niet helemaal geworden om mijn Project Life® album 2015 helemaal af te krijgen op 31 december. En mijn December Daily album ook niet 😉  Het dagelijkse leven heeft mijn plannen om lekker te gaan scrappen in de kerstvakantie aardig verstoord. Drukte op het werk en thuis, verjaardagsfeestjes, de feestdagen en dan ook nog even een verbouwinkje van de woonkamer erbij doen. Dacht ik. Eenmaal begonnen met het verven van de muren, plafonds, kozijnen en deuren barstte een kettingreactie los waardoor ik ook nog als een dolle de hele benedenverdieping en zolder heb uitgeruimd en schoongemaakt.  Kortom: ik voel me momenteel moe, maar het huis ziet er heerlijk licht en opgeruimd uit en ik heb weer heel erg zin in scrappen en bloggen. Laat nu 2016 maar komen.

Zoals ik in dit blogje al aangaf, ben ik het jaar 2016 begonnen met een pocket page album van 6 x 8 inch. De intro page voor mijn nieuwe pocket album 2016 is af en ook de eerste twee verhalen van week 1 en 2 zijn vastgelegd. Voor de foto van de eerste bladzijde heb ik een eerdere foto van 2015 gerecycled. De foto is opgebouwd van een close-up van onze gezichten, gemixt in Photoshop. Met de overlays uit de digitale December Daily kit van Ali Edwards heb ik de filler card voor de intropage gemaakt. De overlays kun je vrij simpel aanpassen in Photoshop, dus eigenlijk het hele jaar door te gebruiken. Ik vind ze nog steeds geweldig veelzijdig en ben van plan ze wat vaker te gaan gebruiken. De intro page is verder vrij simpel gehouden. Graag tot een volgende keer!

 

 

IMG_9957

 

Edit 18/01/16: ik heb wat kleine wijzigingen aangebracht en nieuwe foto’s bij deze post gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *