IMG_0004SFW

 

Engels Chipboard stickers zijn momenteel mijn favoriet. De zelfklevende kartonnen embellishments geven net iets meer diepte aan Project Life kaartjes. Je kunt ze natuurlijk in de winkel kopen of bestellen bij een kit, maar zelf maken is heel eenvoudig!

Wat heb je nodig:

Werkwijze: als je een snijmachine hebt, zal dit niets nieuws voor je zijn, behalve dan dat je het papier en karton eerst van een lijmlaagje voorziet met de sticker maker. Als je benieuwd bent naar hoe de Big Shot werkt, kun je kijken naar dit filmpje van Marianne Design .

Voor de volledigheid hier nog wat extra uitleg: snij het karton en dessinpapier op maat van de snijmallen en hou daarbij rekening met de breedte van de snij- en stickermachine (dit is zo’n 12 cm.). Haal het karton en papier door de stickermachine en pel het plastic bovenlaagje eraf. Het papier plak je op de bovenzijde van het karton. Het beschermlaagje onderop het karton laat je zitten; dit wordt het stickerlaagje als het chipboard gesneden is. Nu ben je klaar om te snijden: leg de verschillende snijmallen zoals sterren, cirkels en andere vormen op het karton en haal enkele keren door de stansmachine. Je chipboard stickers zijn nu klaar. Het leuke is, dat je nu chipboard stickers kunt maken die qua kleur precies bij je kaartjes passen. Have fun!

 

IMG_9976SFW  IMG_9972SFW

IMG_9980SFW  IMG_9977SFW

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *