IMG_0001

 

 EngelsMisschien moet je er zelf nog niet aan denken met dit zomerse weer, maar ik kijk nu al uit naar het maken van een kit voor mijn December Daily® album, zoals ik voorgaande jaren hier, hier en hier deed. Schuiven met papiertjes, zoeken op internet, bestanden maken in Photoshop en kijken naar wat leuk bij elkaar past en wat niet. Het is te vergelijken met dezelfde voorpret als je een vakantie geboekt hebt; wat zullen we allemaal eens gaan doen? Als je op internet zoekt naar inspiratie kom je eigenlijk elk jaar weer dezelfde kleuren en stijlen tegen. Omdat trends me verder eigenlijk weinig uitmaken en m’n kasten uitpuilen met kerstspullen heb ik daarom besloten met de digitale December Daily van 2015  van Ali Edwards aan de slag te gaan.

AE_DD_Main_PapersCards_Preview_original

Ze zal ongetwijfeld weer met een leuke kit voor 2016 komen (die ik dan eigenlijk nét iets mooier vindt dan die van vorig jaar, want zo gaat dat elk jaar) maar over het algemeen heeft zij een stijl die vrij tijdloos is en die me aanspreekt.  Het leuke is ook dat je digitale kaartjes kunt aanpassen aan je eigen smaak. Zo wilde ik dit jaar aan de slag met deze kleuren:

IMG_9993

Dus heb ik sommige digitale bestanden in Photoshop bewerkt en omgezet naar de kleuren lichtblauw, lime, rood, donkerblauw, grijs en zwart. Omdat de kaartjes Engelstalig zijn en dat van mij niet 100% hoeft heb ik ze hier en daar vertaald naar het Nederlands.  Voor een nette afwerking heb ik ze bij een copyshop op een laserprinter laten afdrukken op 200 grams papier. Ze zijn mooier geworden dan verwacht.

Ook heb ik bij de copyshop alvast wat teksten geprint die ik door de Minc kan halen om embellishments mee te maken. Verder heb ik nog heel veel sequins, stickers, enamel dots, borduurgaren, spray paint en stansen en stempels dus als het goed is, heb ik verder niets meer nodig. Volgende week ga ik bezig met het maken van de foundation pages. Dit jaar wil ik echt niet meer doen dan dagelijks een foto printen, tekstje tikken en in de hoezen schuiven.

IMG_9999

Op het moment dat ik dit tik is het over precies 156 dagen kerstmis. Omdat veel scrappers een decemberalbum maken is het misschien leuk om te weten dat er verschillende ‘Christmas in July’ sales zijn deze maand. Op deze manier kun je heel voordelig alvast je kerstspullen kopen. Ali Edwards heeft op haar site 40% korting op December Daily®en dat is voor zowel de digitale- als tastbare scrapbooking artikelen. De uitverkoop is al begonnen en eindigt op 25 juli 2016.

De dag daarna start een 24-uurs uitverkoop bij Becky Higgins. Daar krijg je 25% korting op alle artikelen in haar shop, zowel de digitale als de tastbare artikelen. Have fun!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *