img_0450

 

De foundation Pages voor mijn December Daily album 2016 zijn in grote lijnen klaar. Ik vindt het heerlijk om alvast vooruit te werken. Volgende maand is het waarschijnlijk ook wat drukker, dus dat komt goed uit. Er hoeven nog maar een paar praktische zaken geregeld te worden zoals fotopapier en cartridges voor de printer en dan kan wat mij betreft de decembermaand losbarsten!

Hier zijn de foto’s van mijn foundation pages:

De intropage en dag 1. Hier hoop ik snel mee klaar te zijn. De eerste dagen van zo’n project ben ik altijd nog een beetje zoekende dus vandaar dat ik de eerste bladzijden meer heb voorbereid dan de rest.

img_0422sfw

Dag 2 en 3: een goede plek in het album voor verlanglijstjes. Onze kids zijn er (nog) niet zo mee bezig, dus ik denk dat ik ze achteraf maar op de foto zet met dat wat ze gekregen hebben. Deze foto’s worden dus mogelijk later in de maand gemaakt en dan pas toegevoegd in het album.

img_0423sfw

Dag 4 en 5 zullen ongetwijfeld gaan over surprises, gedichten en het Sinterklaasfeest.

img_0424sfw

Dag 6 en 7. Even over de kleurtjes: ik vind limegroen zo leuk passen bij goud. Ben benieuwd hoe de combinatie met foto’s gaat. Waarschijnlijk wil ik die in zwart/wit afdrukken om het niet al te schreeuwerig te laten worden.

img_0425sfw

Dag 8 en 9: hier heb ik voor de afwisseling een waterfall sleeve  bij gedaan, die je normaal gesproken met de Fuse gebruikt om extra pockets aan je lay outs te lassen. Er zit alvast een rode kaart van 4×6 in, die wordt straks gebruikt om te matten of vervangen voor een foto. Gewoon gaten ponsen in zo’n losse pocket en klaar. Ze zijn er in 4×6 en 3×4.

 

img_0428sfw

Dag 10 en 11. In verband met een verjaardag is er extra ruimte ingedeeld. De journaling cards van Ali Edwards zijn in Photoshop bewerkt om de Engelse teksten een beetje te ‘Vernederlandsen’ (is dat eigenlijk wel een bestaand werkwoord? ).

img_0429sfwjpg

img_0431sfw

Dag 12 en 13. Kijk hieronder naar de titel van dit kaartje dat bestemd is voor 13 december: ‘Love this Story’. Dit is de reden dat er nog niets vastligt in het album; ik heb geen idee of er volgende maand dinsdag 13 december 2016 iets liefs gebeurd, dat een leuk verhaal of foto oplevert. Misschien wordt die dag m’n fiets wel gejat of breek ik een been. Dan gaat dit kaartje natuurlijk heel snel naar een andere pagina. Nogmaals; er kan nog van alles verschuiven!

img_0432sfw

img_0433sfw

De rest van het album is wat losser voorbereid.

img_0434sfw

img_0436-sfwjpg

De geborduurde kerstboom van bakers twine is gemaakt naar een idee dat ik op pinterest vond.

img_0438sfw

De dagen 20 en 21. Een kaartje met spray paint aan de rechterkant maakt het een beetje levendiger en minder strak.

img_0439sfw

De rest van de dagen 22 tot en met 29. Er zijn een aantal pagina’s niet voorbereid.

img_0440sfw

img_0442sfw

img_0444sfw

 

img_0445sfw

 

Ik heb ontzettend zin om verder te gaan met het album op 1 december. Ondertussen hoef ik me niet te vervelen, want op social media gonst het van de ideeën en verhalen. Mocht je ook een kerst album gaan maken: heel veel plezier!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *