Welkom bij December Daily 2016. Alle eenendertig dagen van december vastgelegd in een album met ruimte voor verhalen, foto’s en papieren souvenirs.

Deze periode is voor mij, net als ieder ander,  één van de drukste tijden van het jaar. Het is tjokvol op een leuke manier. Als ik niet oppas, word ik geleefd en vergeet ik te genieten van dat waar het om gaat: ‘the power of love’. Liefde voor de mensen om me heen, liefde voor tradities, liefde voor lekker eten, liefde voor het moois in de omgeving, liefde voor buiten en het seizoen waar we in zitten.

De eerste dag van de maand was ik op mijn werk en moest ik de datum ergens invullen. Ik schrok er van: het was al één december. December Daily ging die dag van start; en ik had er al weken niet meer aan gedacht!. Toen ik eind van de dag thuiskwam, was dat wel anders. Ik kon niet wachten om eindelijk los te gaan in het album dat ik een tijd geleden had voorbereid.

De eerste dag hoefde ik me enkel te focussen op de foto en tekst. Hier zijn de foto’s voor en na:

 

Ik hoop gauw de foto’s van de rest van de eerste dagen te kunnen laten zien. Fijne dag verder.

groetjes,

Monique

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *