Hallo en welkom bij week twee van 2017. Ik had verwacht dat het wel wennen zou zijn, om de routine van een ‘echt’ Project Life® album weer op te pakken maar dat valt tot nu toe heel erg mee. Afgelopen week was het geen straf om op mooie momentjes een foto te maken, deze zo snel mogelijk daarna te bewerken en op te slaan en om er een paar zinnen per dag over te schrijven. We zijn nog maar aan het begin van het jaar, maar so far, so good… Als alles dan geprint is aan het eind van de week, kan ik snel bezig met het vullen van de pockets.

Vaak kies ik pas welke journaling cards ik wil gaan gebruiken, als de foto’s voor me liggen en als ik kan zien welke kleuren of teksten er bij de kaartjes passen. Omdat er in mijn album maar zeven dagen op een bladzijde gaan, ben ik van plan om alvast één 3×4 journaling kaartje per pagina voor een soort van weekoverzicht te reserveren. Linksonder op de pagina  zie je een qr-code  bij een actiefoto van onze jongste. Het blijft een leuke manier om bewegende beelden in een album te vangen.

Volgende week laat ik je het samenstellen van de derde week van januari in een process video zien. Kijken jullie daar ook zo graag naar op internet? Op YouTube zie ik de één na de andere fantastische video over Project Life® langskomen. Het lijkt me erg leuk om dat hier ook eens te proberen. Graag tot dan!

 

Gebruikte journaling cards op deze pagina:

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *