OVER MIJ:

Ik ben Monique, moeder van twee tieners en getrouwd met Ewout. Ik scrap sinds 2004 en ben in 2011 begonnen met pocket scrapbooking/Project Life®. Het is nu zes jaar verder en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken. Ik gebruik graag digitaal gereedschap zoals Photoshop en Word op de PC en smartphone in combinatie met traditionele materialen zoals papier, stempels en inkt, stansen en embellishments. Ik begrijp oude en nieuwe media en plaats deze in perspectief: vandaar mijn liefde voor hybrid scrapbooking.

WAAROM DEZE SITE:

Project Life®/pocket scrapbooking is een ontzettend leuke en makkelijke manier om foto’s, teksten en herinneringen vast te leggen in een album. Om de zoveel tijd komen er weer nieuwe materialen en technieken bij, waarmee ik m’n passie voor foto’s, schrijven, papier en digitale media kan uitleven. Hierover schrijf ik graag op deze site.

DISCLAIMER:

Gebruik  s.v.p. geen teksten, video’s of foto’s van deze website om te publiceren op het internet of elders, zonder mij daarover vooraf te informeren.

CONTACT:

Heb je een vraag, opmerking of mis je iets? Laat gerust een reactie achter of benader me via het contactformulier.

Je naam: (verplicht)

Je e-mail: (verplicht)

Onderwerp:

Je bericht:

paper-memories-magazine-2-pm002_2